25 augusti 2016
18:00

Torshälla-Nyby IS svart

Referat: BK Sport P 05 röd höst - Torshälla-Nyby IS svart

På ett regnigt Ekängen samlades ett spelsugen gäng för match mot Torshälla. Efter en bra uppvärmning och lite taktiksnack blåste domaren i gång matchen. Vi börjar bra med bra passningstempo, bra rörelse utan boll vilket gör att vi får flera passningsslternativ. Vi gör ett bra jobb i defensiven vilket gör att vi lyckas bryta Torshällas uppspel och kan ställa om. Vi får utdelning och efter sju minuter har vi rullat in tre mål. Vi fortsätter att kämpa föredömligt för varandra och släpper inte till någonting bakåt på i stort sett hela matchen. Efter 6-0 i halvtid pratar vi om att fortsätta rulla boll och löpa för varandra i andra halvlek. Efter en lite seg inledning på den andra halvleken tar vi tag i taktpinnen igen och det rullar in några bollar till. Fantastiskt bra jobbat av alla, kul för Jakob att hålla nollan. Vi fick dessutom se flera fina väggspel och passningskombinationer som resulterar. Ett stort tack till alla spelare, tack till Torshälla, tack till domaren och sist men inte minst ett stort tack till våra trogna supporters.